En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son mertebe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek evetğu midein, olanaklı olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem hileınmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım çalışmalemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Genellikle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir sair özelliği kilit + grup seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı nedir ve ne işleme yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sahip olmak derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını Yangın Merdiveni Kapısı da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya namuslu açılmaktadır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen antrelere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında yazgı kurtarıcı olabilseler bile hırsızlık başlangıçimleri midein tehlikeli olabilirler.

Yangın merdivenleri yangın ile bile baskın ve hareket gibi vesair doğal afetlerdede kullanılabilir olması yüz titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page